Kracht van bewegwijzering

Minerva Signing begrijpt het belang van heldere bewegwijzering. Of het nu gaat om bedrijfspanden, scholen, hotels of openbare gebouwen, wij bieden op maat gemaakte oplossingen die passen bij jouw wensen en budget. Met onze expertise zorgen we voor duidelijke routes en een optimale zichtbaarheid, zodat bezoekers gemakkelijk hun weg kunnen vinden.

Wij denken graag met je mee hoe je het beste een slimme routing binnen een bedrijfspand, school, hotel, museum of publiek gebouw aangeeft. Of zoek je een oplossing om beter zichtbaar te zijn vanaf de weg? Wij hebben een breed assortiment aan bewegwijzering. Je kiezen uit diverse reclamezuilen, parkeerborden, plafondborden, informatieborden en wandborden, zowel verlicht als onverlicht. Ook bieden we belettering voor vloeren, deuren, wanden en ramen. Wat je ook kiest, wij voeren het uit in verschillende materialen en stijlen, perfect afgestemd op jouw huisstijl.

Houten bewegwijzering

Houten bewegwijzering is een charmante en functionele manier om routes aan te geven en informatie te verstrekken. Het combineert natuurlijke esthetiek met praktische bruikbaarheid, waardoor het een populaire keuze is voor diverse omgevingen, van parken en natuurgebieden tot stedelijke gebieden en historische locaties. Enkele voordelen zijn:

Esthetische aantrekkingskracht:

Houten bewegwijzering voegt een warme, organische uitstraling toe aan elke omgeving, waardoor het landschap wordt verrijkt en bezoekers zich welkom voelen.

Duurzaamheid:

Goed vervaardigde houten borden kunnen jarenlang meegaan, zelfs in veeleisende omgevingen, dankzij de natuurlijke weerstand van hout tegen corrosie en verval.

Maatwerk:

Houten bewegwijzering kan gemakkelijk worden aangepast aan specifieke behoeften, met verschillende vormen, maten, kleuren en gravures, waardoor het perfect is voor het weergeven van unieke informatie of branding.

Milieuvriendelijkheid:

Hout is een hernieuwbare grondstof en kan worden verkregen uit duurzaam beheerde bossen, waardoor het een milieuvriendelijke keuze is in vergelijking met materialen zoals plastic of metaal.

Lokale authenticiteit:

In gebieden met een rijke houtbewerkingsgeschiedenis draagt houten bewegwijzering bij aan het behoud van lokale tradities en vakmanschap, wat een gevoel van verbondenheid en identiteit creëert.

Goede leesbaarheid:

Het contrast tussen het hout en de tekst zorgt voor uitstekende leesbaarheid, zelfs bij verschillende weersomstandigheden, waardoor bezoekers gemakkelijk de juiste richting kunnen vinden.

 

Niet houten bewegwijzering

Wij bieden we een breed assortiment niet houten bewegwijzeringsborden aan. Van standaard zilver geanodiseerde borden tot op maat gemaakte ontwerpen in elke gewenste RAL-kleur. De juiste bewegwijzeringsborden zorgen ervoor dat klanten of gasten nooit verdwalen en direct de sfeer van de organisatie ervarenm voor zowel binnen als buiten het kantoor.

 

Neem contact met ons op