Voor bedrijven

Het wordt onvermijdelijk dat er mensen binnenkomen die besmet zijn met het Corona-virus. Natuurlijk wil je jouw personeel en klanten optimaal beschermen tegen ieder risico. We hebben meerdere producten die je kan inzetten in deze Corona-tijd. Bijvoorbeeld kleurrijke vloerstickers die je op de looppaden van je winkel, bedrijf of event plaatst. Uiteraard plaats je deze telkens op 1,5 meter afstand om een grotere attentiewaarde te creëren.

Ook hebben we safety-screens. Dit is een transparant scherm dat eenvoudig kan worden opgehangen aan uw systeemplafond. Door de verzwaring aan de onderzijde blijft de Safety Screen vervolgens keurig op zijn plek hangen. Zo krijg je optimale bescherming voor al je medewerkers op kantoor, je kassapersoneel en baliemedewerkers. Bovendien verlaag je de kans op ziekteverzuim, wat zeker in deze tijd van cruciaal belang is.

 

Thuiswerkomgeving

Veel mensen werken nu, met de Corona-crisis vanuit huis. Ook thuis kan je het aangenamer maken met signing om zo een creatieve en inspirerende thuiswerkomgeving te maken. Wil je jouw kantoor aan huis wat extra sfeer geven? Of wil je jouw woon/slaapkamer of keuken net dat beetje extra beleving geven? Dat kan natuurlijk. Wat dacht je van een mooie foto of schilderij aan de muur op bijvoorbeeld plexiglas. Groot, groter, groots! De mogelijkheden zijn legio.

 

Productie en levering tijdens Corona

Op onze productielocaties zijn alle RIVM-maatregelen genomen om de productie van alle bestelde signing door te laten gaan. Ook zijn er geen problemen in het transport van deze locaties naar jouw huis of kantoor. Dus zolang het past binnen de richtlijnen van de overheid (Nederland of België), gaan wij door met het vullen van jouw lege muren, wanden en in- en outdoor signing. Of je nu een particulier bent of een bedrijf!

Vanwege drukte bij vervoerders en verlaagde capaciteit op de productielocaties kan het zijn dat de levertijd langer is dan je normaal van ons gewend bent. Maar we doen ons best om het binnen de gestelde levertijd te leveren. En uiteraard houden wij je hiervan op de hoogte.

Heb je al een idee wat je graag zou willen maar kan je niets vinden in de maatvoering die jij zoekt, of heb je een beperkt budget? Bij ons ben je aan het juiste adres. Minerva Signing kijkt graag met jou mee en helpt jou met het vinden van iets moois én betaalbaars. Wat ons onderscheidt, is dat we jou helpen met een werk dat helemaal bij jou en je bedrijf past, bij jouw smaak, binnen jouw huisstijl, in het materiaal en in de maat die het beste past. Waar je wellicht nog jaren van kunt genieten. Dat is ons doel.

 

Iedereen werkt vanuit huis door. Onze showroom wordt binnenkort geopend. Benieuwd waar dat zal zijn? We laten je nog even in spanning! Als je je gegevens achterlaat op onze contactpagina, ben jij de eerste die het hoort. Voor vragen en bestellingen zijn we natuurlijk per mail en telefoon goed bereikbaar. Onze Covid-producten kan je het beste bestellen door even contact met ons op te nemen.