Eugenne Kortenbach

Eigenaar / Sales & Acquisitie

Michiel Nelissen

Grafisch ontwerper

Jolanda Hansen

Verkoop binnendienst

Laurens van Maren

Grafisch vormgever

Minerva Signing is een innovatief signingsbedrijf en verzorgt binnen-en buitenreclame, van reclamevlag, gevelbanieren, beachflags, hekwerkbanners, spandoeken tot presentatiewand en van beurswanden tot fotowanden, waarbij wij ons richten op vernieuwde, servicegerichte, hoge kwaliteitsvolle afwerking. Hoogwaardige signing met een persoonlijke touch, kwaliteit, service, eerlijke prijzen, flexibel en betrouwbaar. Daar staan wij voor.

Het waarmaken van wensen, snelheid, kwaliteit en vrijwel onbegrensde mogelijkheden. Een moderne blik op onze producten, creatieve uitdagingen houden we van (We Love It!), alles binnen een vaktechnisch, fanatiek en enorm enthousiast team. Een team met een doorzettermentaliteit, een team waarbij ‘kan niet’ eigenlijk niet in het woordenboek voorkomt.

Dit doen we met veel plezier in Nederland en in België. En onze missie is nog lang niet voltooid. Minerva Signing is continu in ontwikkeling om jou te kunnen blijven inspireren.

Werving en selectie

Zin om deel uit te maken van het ervaren team achter Minerva? Stuur ons uw cv en motivatiebrief vandaag nog door – en dan laten we jou zo snel mogelijk iets weten. Als je stage bij ons wilt lopen, want ook daar hebben we heel veel ervaring mee, dan mag je ook je cv en motivatiebrief aan ons doorsturen. Vermeld je even duidelijk in welk jaar dat je zit? En naar wat voor soort stage je op zoek bent? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Onze Partners

Onze dank gaat uit naar onze partners Narrowcasting Scherm en Fotografie Margret Tielemans!